Tradicija

Skoraj 30 let že šivamo raznovrstne kopalke. Kupcem želimo ponuditi kvalitetne kopalke po cenovno dostopnih cenah.

Zgodovina podjetje

Podjetje Kopalke Jevnica d.o.o. je bilo ustanovljeno decembra leta 1991 z imenom Jevnica Import-Export d.o.o. Okoli 30 zaposlenih je svoje znanje in izkušnje s pridom uporabljalo naprej v našem novonastalem podjetju, saj so bili prej zaposleni v jevniški enoti propadle Pletenine.

V prvem desetletju delovanja smo šivali kopalke predvsem za izvoz, predvsem v Nemčijo in Švico. Z izdelovanjem kopalk za tuja tržišča smo pridobili veliko novega znanja, ker je bil zahtevan standard zelo visok, njihove kopalke pa zelo moderne. Kmalu po začetku obratovanja podjetja, natančneje leta 1993, smo odprli tudi povečano trgovino. Zaznali smo, da je potreba po kvalitetnih in ugodnih kopalkah v Sloveniji velika. V drugem desetletju smo se s tem razlogom tudi usmerili predvsem na slovensko tržišče, ki je naš glavni trg tudi danes.

Naše vodilo so bili od nekdaj kvalitetni izdelki, narejeni izključno in samo v Sloveniji, trudimo pa se, da smo cenovno dostopni širokemu spektru kupcev. Ostajamo prisotni po številnih trgovinah v Sloveniji, radi pa ste nas obiskali tudi v naši industrijski trgovini v Jevnici, ki smo jo pozimi 2015 zaprli, saj je postala kupcem nedostopna zaradi zaprtega mostu čez Savo v Jevnici.

Trgovino smo spomladi 2016 preselili v Mengeš, na Slovensko cesto 51, nasproti občine oziroma špas teatra.

Obljubljamo, da se bomo še naprej trudili in šivali moderne, kvalitetne ter cenovno dostopne kopalke!